Upotreba navedenih internetskih stranica podliježe sljedećim uvjetima korištenja.

Svi materijali ne smiju sadržavati promotivne poruke i trebaju isključivo služiti u edukacijske svrhe. U potpunosti moraju ispunjavati uvjete opisane u odluci o prihvatljivom korištenju CARNET mreže opisane u CDA0035 (CARNET Documentation Archive) dokumentu.

CARNET nije odgovoran za istinitost materijala ili bilo kojeg drugog obilježja objavljenih sadržaja. Zabranjeno je svako korištenje materijala protivno licenci pojedinog materijala. Ukoliko na pojedinom materijalu nije drugačije navedeno, sadržaji ovih internetskih stranica objavljeni su pod Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Croatia licencom i njihovo je korištenje dopušteno isključivo pod uvjetima ove licence.

Preuzimanje materijala s Meduza sustava i postavljanje u druge komercijalne video baze (npr. "YouTube") nije dozvoljeno bez prethodne suglasnosti CARNETa. U protivnom, smatrat će se kršenjem navedenih pravila. CARNET ima pravo poduzeti odgovarajuće zakonima propisane mjere ako se utvrdi kršenje gore navedenih pravila.

Radna skupina CARNETa i Meduze poduzima odgovarajuće napore kako bi informacije na Meduza sustavu bile točne i ispravne. Nismo u mogućnosti jamčiti potpunu točnost informacija, osim ako to nije izričito navedeno. Svi korisnici ovih internetskih stranica suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem navedenog sadržaja. CARNET ovime isključuje vlastitu odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih internetskih stranica kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u njihovom sadržaju.

CARNET zadržava pravo izmjene sadržaja ovih internetskih stranica u bilo koje vrijeme te iz bilo kojih razloga, bez prethodne obavijesti i nije odgovoran za eventualne posljedice takvih izmjena.

CARNET poštuje privatnost korisnika navedenih internetskih stranica i prikupljat će njihove osobne podatke poput imena, adrese, broja telefona ili e-mail adrese isključivo ako su ustupljeni dobrovoljno od strane korisnika. Osobni podaci korisnika koristit će se isključivo u uredništvu internetskih stranica i to samo za unaprijed najavljenu svrhu. Prihvaćanjem ovih pravila korištenja korisnici daju neopoziv pristana da se njihovi osobni podati koriste isključivo u uredništvu internetskih stranica i samo za svrhu koja je gore navedena.

CARNET ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovih internetskih stranica ili s internetskih stranica do kojih korisnici dođu putem linkova s ovih internetskih stranica.

Sadržaj integriranog servisa "Portal Baltazar"

CARNET ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojeg drugog obilježja tih sadržaja, te ne preuzima nikakvu odgovornost za iste. Zabranjeo je svako korištenje materijala protivno licenci pojedinog materijala. Sva autorska prava nad sadržajima na integriranom servisu "Portal Baltazar" su u vlasništvu Zagreb filma, Zagreb 10 000, Vlaška 70, Hrvatska, OIB: 82390971460 ; MB: 2262606. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala (distribucija, reprodukcija video materijala, sl.), bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i CARNET se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.